Reflekso masaža stopala

Iskusite jedinstvenu masažu stopala. Ustvari to su dvije masaže stopala u jednom, naime radi se o masaži refleksnih zona i o akupresuri stopala.

Ova masaža tako ujedinjuje ono najbolje od dviju metoda, savršen spoj Istoka i Zapada, drevne mudrosti i praktičnog znanja.

Refleksne zone, baš kao i akupresurne točke odgovaraju određenim organima u tijelu. Razlika je i tome, što akupresurne točke leže na energetskim meridijanima, pa njenim tretiranjem se dodatno stimulira protok energije kroz tijelo.

Sve u svemu ova cjelovita masaža stopala ostavit će vas bez daha, a noge savršeno laganima, tako da ćete gotovo lebdeći odlaziti kući, ostavljajući zauvijek teret briga i napetosti.

 

Nadalje, reflekso masaža ima učinak kao da ste masirali cijelo tijelo, jer naša stopala su odraz našeg tijela. Stoga se ova masaža preporučuje svima, a naročito osobama koje imaju problema s kralježnicom ili trudnicama ili osobama koje iz bilo kojeg razloga ne mogu ili ne žele masirati tijelo.

Reflekso masaža stopala, je više od  same masaže stopala. Ona obuhvaća sve organe dok se istovremeno uklanjaju energetske blokade i potiče i uravnotežuje energetski protok kroz cijeli organizam.

Rezultat je poboljšano stanje organizma, te oslobođenost od nakupljenog stresa i napetosti.

Ugodna, topla kupka za noge, umirit će vas i pripremiti za nevjerojatno iskustvo masaže stopala, ova masaža obuhvaća stopala, zglobove i noge do koljena. Tako će vas jedinstvena kombinacija akupresure i masaže osloboditi stresa i pripremiti vas da s lakoćom preskačete sve životne prepreke.