Antistres masaža

Jedinstveni tretman nije samo parcijalna masaža tijela. Antistres masaža je mnogo više od toga. To je posebna, energetska masaža, koja oslobađa vaše tijelo svake vrste nakupljene napetosti.

Istovremeno, antistres masaža je i energetski tretman, koji će vam pomoći da se oslobodite strahova, briga, tuge, tjeskobe i svih ostalih oblika osjećaja, koji vas sputavaju i opterećuju.

Dopustite si da uživate u tretmanu od 70 minuta i da na vlastitoj koži osjetite sve blagodati, energetske masaže u udobnoj fotelji i pod stručnim rukama energetskih masera.

Iskusite snagu, polet, visok duh i ispunjenost pozitivnom energijom, koje ćete osjetiti nakon tretmana, a svakim tretmanom oslobađate se jednog dijela fizičke, mentalne i duhovne napetosti - i to zauvijek.

Redovitim masažama moguće je uspostaviti opuštenost tijela i unutarnju opuštenost.

Antistresna energetska masaža odvija se u udobnoj fotelji, a naši stručni maseri iza kojih stoji iscjeljujuća energija u ovom tretmanu obrađuju sve važne energetske točke na glavi, ramenima i vratu.

Ovaj potpuno opuštajući i ujedno energizirajući tretman, završava akupresurom točke srčane čakre i posebne antistres točke leđima, nakon čega ćete se jednostavno osjećati preporođenima.