Meditacija za unutarnji mir i visoku svijest

Ovaj CD je prvi u izdanju Energy cluba - 5D, preporučamo ga svima koji žele svakodnevnim opuštanjem izgraditi i dosegnuti unutarnji mir. 

Izgrađivanjem unutarnjeg mira i podizanjem naše razine svijesti, mijenjamo sebe i svoju okolinu na bolje i tako stvaramo doprinos za najviši doprinos svih, čime si otvaramo put prema životu na 5. dimenziji.

Na nama je  da hrabro zakoračimo i uđemo u svijet unutarnjeg mira, znanja, svijesti i mudrosti i otkrijemo svu ljepotu našeg unutarnjeg bića, koje je povezano sa samim Izvorom stvaranja i života.

Kliknite na link i poslušajte ulomak CD-a

Meditacija za unutarnji mir i visoku svijest

visoka_svijest

Svijet anđeoskih vibracija

CD pruža jedinstvenu priliku da otvorite i uravnotežite dvanaest glavnih čakri, kako bi živjeli cjelovitim životom i dosegnuli nove, više frekvencije energje i ostvarili život na novoj dimenziji postojanja.

Redovitim opuštanjem i meditiranjem uz ovaj CD, vaša se životna energija uravnotežuje i jača, vaš se pogled na život i svijet oko vas mijenja, a životna svijest i mudrost rastu iz dana u dan, kako podižete frekvencije svoje životne energije.

Kliknite na link i poslušajte ulomak CD-a

Svijet anđeoskih vibracija

svijet anđela 

Put u Svjetlo

CD Put u  Svjetlo podsjeća nas da smo svi dio Svjetla i kao takvi jedna cjelina, braća i sestre po Svjetlu. 

Uz ovaj Ce ulazite u potpuno novu dimenziju opuštanja koja vas spaja sa vašim istinskim dijelom vašeg bića, koje je uvijek povezano sa Svjetlom i koje nam otkriva nove spoznaje o tome tko smo.

Iskusite nove doživljaje dok se spajate sa Svjetlom Izvora i zaronite u neotkrivene dubine vaše duše, dok uživate uz opuštajuću i jedinstvenu vođenu meditaciju.

Kliknite na link i poslušajte ulomak CD-a

Put u Svjetlo

 

Svjetlo