Goga Habijanec je duhovna učiteljica i energetska iscjeliteljica koja svojom vizijom i radom ostvaruje svoju misiju pomaganja ljudima da dostignu stanje dubokog unutarnjeg mira i visoke svijesti i žive životom povezanosti sa Svemirom.

Buđenje svijesti o tome tko smo, koja je naša uloga u životu i ispunjavanje naše životne misije, je ono istinski bitno.  U životu najvažniji je - život.

Vrijeme je sve bržih promijena, sve većeg pritiska i dinamičnog načina života. To je vrijeme u kojem se  podižu i mijenjaju energetske vibracije našeg planeta, a čovječanstvo se nalazi pred velikom izazovom prilagođavanju toj energetskoj promjeni, kako na duhovnom polju tako i na materijalnom polju.

Prilagodba navedenim promjenama znači izmjenu unutarnjeg stanja i životne svijesti. Za dostizanje ovog cilja, potreban je vodič ili učitelj koji je prošao tim putem i ima bogato znanje i iskustvo, te sposobnost podučavanja kao i sposobnost primanja i prijenosa univerzalne svijesti i energije.

Goga Habijanec, rođena je sa prirodnim darom prijenosa pozitivne energije.  Ovaj prirodni dar Goga je osvijestila na temelju svog duhovnog treninga i rada na sebi, a svojim profesionalnim radom i iskustvom od gotovo 20 godina, Goga je svoj dar prijenosa univerzalne energije i svijesti dodatno razvila.

Danas, Goga podučava kako izgraditi dubok unutarnji mir,  pomaže u buđenju svijesti i ostvarivanju naše istinske biti života -  da živimo kao ispunjena i kreativna duhovna bića.

Uz trening sa duhovnim učiteljima, Goga je razvila i obogatila svoje učenje s ciljem prijenosa i širenja znanja te podizanja svijesti i mudrosti.

Energetskim treningom (Hrvatska, Kina, Novi Zeland), profesionalnim radom od gotovo 20 godina, kao i neprekidnim osobnim razvojem i edukacijom Goga se  razvija i stječe nova znanja i sposobnosti pomažući drugima da krenu putem Svjetla, kako bi podizali svoju svijest i doprinosili podizanju energetskih cjelokupnog čovječanstva.

U tu svrhu, Goga je razvila i obogatila program rada te danas uspješno vodi individualne energetske tretmane (energetski life coaching), tretmane, vremenskog iscjeljivanja, a u osobnim dogovorima provodi i feng shui savjetovanja, a od nedavno provodi i tretmane energetskog pomlađivanja, koji je najjači energetski tretman, jer iscjeljuje i pomlađuje na razini stanice i postepeno usporava proces starenja, a što je rezultat energetskog uravnoteživanja na svim razinama postojanja.