Individualni tretmani
odgovor na sva vaša životna pitanja

 

Život nam donosi brojne prepreke, iznenađenja i nepredviđene situacije. Donosi nam i mnogo radosti, ali te lijepe trenutke rijetko zamijećujemo ili brzo zaboravimo. Međutim, često puta neke nam se situacije neprekidno ponavljaju ili se ne pokreću, ne rješavaju se i ostaju kao nevidljivi teret na našim plećima, kojeg nosimo godinama.

Zbog toga svega ne vidimo izlaz ili zbog usredotočenosti na naše probleme od drveta ne vidimo šumu, a kamo li izlaz. Situacija nam izgleda da postaje bezizlazna i osjećamo se kao da smo zaglavljeni, bez ikakve mogućnosti da se pomaknemo.

Individualni tretmani su prilika da rastjerate maglu iluzije koja vam govori da se nalazite u bezizlaznoj situaciji. To je prilika da vam se otvore nove životne mogućnosti. Na individualnom tretmanu sva energija i pažnja usmjerena je samo na vas, a rezultat je trenutno micanje vela iluzije ograničenog uma i kvantni skok na višu razinu.

To je prilika kada možete potpuno otvoreno i bez ikakve zadrške ispričati svoj slučaj, pitati sve ono što vas godinama muči, a nikako niste mogli dobiti zadovoljavajući odgovor. Svojom otvorenošću i iskrenošću, oslobađate se tog tereta i otvarate vrata za nove prilike u životu. Primanjem velike količine pozitivne energije, pokrećete svoje životne situacije, bez dodatnog napora. Osim toga primanjem energije podižete svoju životnu svijest, koja vam širi poglede i donosi novu životnu poziciju, a time brišete svaku mogućnost da vam se ponove stare životne situacije.