ENERGY CLUB - 5. DIMENZIJA

Iskusite energetsko pomlađivanje na našim radionicama, tečajevima i energetskim tretmanima i pronađite upravo ono u čemu najviše uživate i što vas najviše ispunjava.

Energetsko pomlađivanje je cjelovit, sveobuhavatan program uspostavljanja dubokog unutarnjeg mira, buđenja svijesti, izmijena starih i ograničavajućih obrazaca ponašanja i širenja pogleda i svijesti o životu i sebi samima te izgrađivanja povezanosti sa energijom Svemira.

Rezultat energetskog pomlađivanja je kreativan, svjestan i pomlađen život na svim razinama postojanja (fizičkoj, emocionalnoj, duhovnoj i energetskoj razini), Na fizičkoj razini se to očituje kroz postupno usporavanje procesa starenja i njegovog potpunog zaustavljanja.
Energetski se pomladiti ujedno znači i živjeti novim životnim stilom - energetskim životnim stilom.
Vizija Energy cluba - 5. dimenzija  je ostvarivanje života visoke svijesti o tome tko smo i koja je naša uloga u životu. To je vizija života povezanosti sa našim unutarnjim bićem  i univerzalnom sviješću.

Vizija života u kojem ne vlada um, ego i dualnosti materijalne trodimenzionalne razine, nego slobodan, samostalan život  ispunjen kreativnim sposobnostima u kojem iza naših kreativnih akcija i postupaka stoji neograničena, originalna i uvijek svježa energija Svemira.
Energy club - 5. dimenzija djeluje sa svrhom buđenja i podizanja razine svijesti i stvaranja dobrobiti za druge i čovječanstva u cjelini.

Da bi to postigli potrebno je krenuti od vlastite, osobne promjene iznutra. Naše unutarnje svijetlo samo za sebe je slabo i maleno, ali ako radimo na sebi i jačamo to unutarnje svijetlo, tada privlačimo i druge duše i tako postupno širimo Svjetlost.

U tu svrhu Energy club - 5. dimenzija pruža različite mogućnosti da izgradite i dosegnete duboki unutarnji mir i jačate svoje unutarnje Svjetlo.

Možete izabrat između redovnog opuštanja i meditacije ponedjeljkom i subotom na zajedničkim tretmanima. Možda vam više odgovara indvidualni pristup  u kojem možete kombinirati razne vrste tretmana ili želite imati samo individualni energetski tretman koji je kombinacija razgovora i relaksacije.

U svakom slučaju kroz rad na sebi spoznat ćete da je energija ključ života i uspjeha na bilo kojem životnom području.  Naučit ćete kako dosegnuti razinu iznad  uma i djelovati iz svijeta praznine, kako u životu upravljati Energijom i djelovati na vlastitu dobrobit i doprinositi za dobrobit drugih.

Spoznat ćete da je Energija Svemira - iskonska pokretačka sila kola u cijelom Svemiru i da primanjem energije Svemira podižemo svoje energetske vibracije, čime automatski podižemo i svoju svijest i mudrost.

Što nam je veća energetska razina, to više imamo mogućnosti i sposobnosti u životu, koje nam otvaraju mnoštvo kreativnih područja na kojima možemo ostvariti svoje potencijale i iskazati svoje talente, a sve u svrhu stvaranja dobrobiti za druge i čovječanstvo u cjelini.
Rezultat toga je ispunjen i kreativan život, koji nam pruža istinsku životnu radost i mir.

Upoznajte se sa našim programom pregledavajući naše web stranice i odaberite upravo ono što vas je najviše privuklo  i već danas učinite prvi korak prema ostvarenju energetskog životnog stila.

Radujemo se vašem dolasku.