Pomlađivanje

Energetsko pomlađivanje -  pruža jedinstven osjeća opuštanja tijela i duha putem posebne kombinacije parcijalnih masaža, kojima se aktiviraju energetske točke i meridijani te tako poboljšava protok životne energije uz istovremeno otpuštanje nakupljenog stresa i drugih oblika negativne energije. 

Energetsko pomlađivanje započinje toplom kupkom za noge, u kojima se taloži sva negativna energija, pa je to prvi korak prema opuštanju tijela. Nakon toga slijedi masaža nogu do koljena i stopala, kojom se pospješuje otpuštanje stresa.

Akupresura glave,  je slijedeći korak u masaži pomlađivanja, ona je ujedno i vrhunac opuštanja, jer na glavi postoje brojne energetske točke, a njihova stimulacija putem masaže čini ovaj tretman neodoljivim uz istovremeno ugodno opuštanje tijela i uma. U ovom koraku, opuste se i najveći skeptici.

Tretman lica koji slijedi nakon toga, obuhvaća čišćenje lica vlažnim maramicama, masažu lica prirodnim vrlo blagotvornim uljem za masažu, te masku za lice u obliku kreme koja djeluje dok traje završna faza tretmana energetskog pomlađivanja.

Masaža ramena, dekoltea, dlanova i ruku pomaže u otklanjanju preostalog stresa i omogućuje da primite puno pozitivne energije, koju ćete najviše osjetiti kroz jedinstven osjećaj unutarnje opuštenosti, a onda i opuštenosti tijela.

Tretman energetskog pomlađivanja završava čišćenjem aure.

Rezultat toga je svježa, pomlađena energija, koja se odražava u visokom duhu, sjaju u očima i nasmiješenom i pomlađenom licu.