DRUŽENJE S ANĐELIMA
osjetite prisutnost anđela u svakoj situaciji

 

 

Anđeli, bića svjetlosti, naši su vjerni pratitelji i prijatelji. Uspostaviti kontakt s anđelima, znači imati uvijek  podršku i zaštitu.  Iako našem oku nevidljivi, njihova je prisutnost neprekidna. Razgovor s anđelima nije kroz riječi, kako smo naviknuli da komuniciramo sa ljudima.

Njihove su poruke lagane, i uvijek našem srcu čujne. Jedino naše misli i um koji neprekidno bruji, proizvodi razne scenarije zabrinutosti, stvaraju smetnje da te poruke neometano dođu u čistom obliku u naše srce i našu svijest.

 

Njihove su poruke lagane, i  našem srcu uvijek čujne. Anđeli nam pokazuju poruke na razne načine, kroz stihove nekog hita na radiju, kroz riječi nekog spikera upravo u trenutku kada palimo televizor.

A nekad nam trebaju velika slova jer od svojih misli ne vidimo ništa pred nosom i ne zamjećujemo poruke koje nam anđeli šalju na sebi svojstven način.

I tada nam usmjere pogled na poruku napisane na nekom jumbo plakatu, jer u tom trenutku to je jedina veličina slova koju smo u stanju vidjeti i pročitati. I kao nekim čudom upravo u tom trenutku sve ono što smo pročitali ili čuli savršeno se uklapa se u naš tok misli kao da se netko nadovezao.

 

 

Anđeli pronalaze razne načine, za naše poimanje često puta neobične, kako bi nam prenijeli neku poruku ili nas usmjerili na pravi put. Za anđele nisu prepreka zidovi, niti daljina, nego zatvoreno srce i (pre)glasno brujanje našeg uma koji nam ne dozvoljava da čujemo profinjene glasove naše intuicije.

Međutim, ovaj razgovor možemo pojačati i poboljšati, razvijanjem svog unutarnjeg glasa, zapravo unutarnjeg osjećaja.

 

I zato jednom mjesečno na radionicama druženje s anđelima učimo kako razvijati taj unutarnji osjećaj - intuiciju, spoznajemo kako anđeli govore kroz nas i druge ljude i uz duboko opuštanje izgrađujemo unutarnji mir, kako bi mogli bez ometanja zaposlenog uma i bučnih misli, jasno čuti glas intuicije.

Pozivamo vas, stoga, da nas pratite i da nam se pridružite na radionicama Druženje sa anđelima. Što nas je više to je naše zajedničko Svjetlo jače i to više anđela privlačimo u svoj život, a time ujedno i u živote onih ljudi koji nas okružuju.