ENERGETSKO POMLAĐIVANJE
iscjeljujuća snaga Svemira pomlađuje dušu i tijelo

 

 

Energetsko pomlađivanje - vrhunski energetski tretmani, nastali na temelju gotovo 20 godina iskustva i profesionalnog rada, koje smo pretočili i oblikovali u paket tretmana pomlađivanja u kombinaciji sa energetskim masažama pomlađivanja.

Dopustite si stoga, da iskusite ono najbolje iz naše ponude - tretmane energetskog pomlađivanja. Pri tome mislimo upravo onako kako smo rekli - pomlađivanje.

 

I to pomlađivanje, kao proces usporavanja i zaustavljanja procesa starenja te postepenog pomlađivanja tijela, uma i duše.

To je više od samog obnavljanja tijela i podizanja duha, energetsko pomlađivanje znači ujedno i uravnoteživanja na svim razinama postojanja - na fizičkoj, emocionalnoj, mentalnoj, duhovnoj i energetskoj razini.

Tretmani energetskog pomlađivanja ostavit će vas bez daha, kada uvidite zapanjujuće rezultate u svom izgledu, u svom unutarnjem osjećaju dobrog stanja te u osjećaju smirenosti i poletnosti.

 

Jedinstvena kombinacija, koja će vas oduševiti koliko je jednostavna i djelotvorna.

Kako to funkcionira najbolje da isprobate na svojoj koži i oduševite se ne samo izgledom, nego i unutarnjim osjećajem, lakoćom i količinom energije koju imate nakon tretmana.

Energetskim tretmanima pomlađivanja dovodite svoj organizam u potpunu energetsku ravnotežu, a istovremeno se uravnotežujete na mentalnom, emocionalnom i duhovnom planu.

U takvom energetskom uravnoteženom stanju, više ne možete biti nervozni, napeti, čak niti bolesni (jer uklanjate korijen nastanka bolesti).

Ovako energetski napunjen, vaš se organizam oporavlja, iscjeljuje i postepno pomlađuje. Energetsko pomlađivanje pruža jedinstvenu mogućnost da se doslovno ispunite Svjetlošću i da svaka stanica vašeg tijela bude ispunjena energijom Svemira, koja obnavlja svako oštećenje kako na fizičkom planu, tako i na emocionalnom, mentalnom, duhovnom, te na energetskom planu.

Tretman energetskog pomlađivanja je tretman cjelovitog iscjeljivanja, uravnoteživanja i pomlađivanja na svim razinama postojanja.

Uz energetske tretmane pomlađivanja, dolazi i jedinstvena masaža pomlađivanja, koja će vas dodatno opustiti i omogućiti da se još bolje otvorite iscjeliteljskoj snazi univeruzalne energije i da se prepustite procesu pomlađivanja da učini na vama i u vama čudesne promjene.

Učinici programa energetskog pomlađivanja su dugoročni i omogućuju vam da se otvorite novim razinama svijesti i mudrosti, jer energetsko pomlađivanje je rezultat cjelokupne promijene fizičkog tijela, unutarnjeg duhovnog stanja i podizanja razine vibracije životne energije.

Što je ta vibracija na višoj razini, to je vaš život kreativniji, svjesniji i ispunjeniji.

Nakon samo jednog tretmana energetskog pomlađivanja osjetit ćete neopisivu lakoću, mir i energiziranost, te će vas svojim rezultatima i dugotrajnim učinicima jednostavno ostaviti bez daha. Kako biste ostvarili dubinske i trajne rezultate, pripremili smo za vas i pakete od 5 ili od 10 tretmana.