UZDIGNUĆE DUŠE

Energijom do dubokog unutarnjeg mira i visoke svijesti

Od subote 08.04.2017. godine započinjemo novi ciklus radionica pod nazivom Uzdignuće duše, na kojima ćemo vas upoznati, što je to ustvari uzdignuće duše, zašto je to važno u današnjem svijetu i koje su sve dobrobiti koje donosi uzdignuće duše.

 

Uzdignuće duše jednostavno rečeno je podizanje vibracije energije i odlazak na višu dimenziju postojanja. Podizanjem trenutnih vibracija naše životne energije u više, suptilnije vibracije, napuštamo svijet strahova, stresa, sukoba, tjeskobe, osjećaja da za nas nema dovoljno i pristupamo svijetu 5. dimenzije, koja je razina bezuvjetne Božanske ljubavi, obilja, sklada i povezanosti sa svojim unutarnjim bićem i Svemirom

 

Živimo u izuzetnim vremenima, kada se događaju velike promjene u vibraciji energija samog planeta Zemlje, dok istovremeno iz Svemira dolazi obilje visokofrekventne energije, koja potiče podizanje vibracije našeg planeta, svijesti čovječanstva i cjelokupnog života na Zemlji

 

Stoga je jako važno izgrađivati sposobnost za primanje visokofrekventne energije, kako bismo mogli teći u skladu sa evolucijskim promjenama. Smirivanjem uma i dubokim opuštanjem, ulazimo u stanje tišine, u kojoj možemo primati obilje energije Svemira.

 

Primanje energije Svemira je temelj za svaki daljnji duhovni rast i podizanje frekvencije životne energije.

 

 

 

Svakodnevno primajući energiju Svemira, naše se tijelo puni Energijom i Svjetlom, te se tako postepeno zaustavlja starenje naših stanica, da bi se na kraju ovaj proces u potpunosti zaustavio.

 

Osim toga, energija Svemira nas otvara prema izvanosjetilnoj percepciji (aktiviranje treće oko, telepatija, šesto čulo, pronicljivost, vizije izu budućnosti i dr.), širi našu svijest i daje nam viziju što trebamo doista raditi u našem životu, za svoju dobrobit i dobrobit svih ljudi.

Što sve obuhvaćaju radionice Uzdignuće duše?

 • * Na radionici ćete moći naučiti kako prevladati i stišati svoj um i doći u izravan kontakt sa obiljem energije Svemira
 • * Upoznat ćemo vas i sa energetskim znanjem, koje će vam otvoriti poglede i dati veće razumijevanje.
 • * Neke od zanimljivih tema koje bismo izdvojili su:
  • *kako izgraditi unutarnji mir, korak po korak;
  • *kako se osloboditi negativnih emocija;
  • *kako se zaštiti od tuđih negativnih emocija;
   *kako svjesno kreirati, kao i
  • *povezati se sa Svemirom i prirodom općenito

 

 

 

 

 

 

Pozivamo vas da se pridružite našim radionicama i učinite doprinos za svoj razvoj i dobrobit ljudi oko vas i cijelog Svemira.

Radionica će se održati 08.04.2017. godine s početkom u 17.00 sati.

Cijena radionice je 108,00 kn.

Molimo vas da svoj dolazak obavezno najavite na naše kontakte:
e-mail: info@energy-club.hr i mob:095/536-58-71