TIMELINE HEALING

iscijelite prošlost - ostvarite sretnu budućnost

Vrijeme, sveprisutna neopipljiva i neuhvatljiva dimenzija oko nas, ali ipak možemo osjetiti  prisustvo i djelovanje vremena.

Vrijeme je besplatno, ipak je neprocijenjivo.

S vremenom možemo sve, ali ga ne možemo posjedovati.

I jednom kada ga izgubimo, više nema povratka.

Međutim, možemo mijenjati naš doživljaj nekog događaja u vremenu. I upravo zahvaljujući toj činjenici razvijena je jedinstvena metoda pod nazivom timeline healing technique - TLHT (hrv. vremensko iscjeljivanje). Mijenjanjem našeg doživljaja nekog događaja u prošlosti, promijenili smo i način na koji doživljavamo sadašnjost.

Na taj smo način iscijelili sva naša ograničenja i traume, koji su proizašli, kao posljedica tog događaja.

Timeline healing metodom uspješno možemo iscijeliti svaku traumu. Što je ustvari trauma? To je naš doživljaj nekog događaja, koji je negativno utjecao na naše ponašanje nakon toga. I tako smo stvorili obrasce ponašanja, koji nas sputavaju, ograničavaju i sprječavaju da živimo život slobodno, u punini i kreativno.

vrijeme_2

Međutim, vremenskim iscjeljivanjem prekidamo beskonačnu petlju u kojoj se vrtimo, bez izlaza i bez mogućnosti da promijenimo svoje ponašanje kojima sami sebe ograničavamo. Prekidanjem te beskonačne petlje otvaramo si put da se slobodno dalje razvijamo.

Moguće je na taj način iscijeliti samu srž nekog našeg ponašanja, a koji korijeni mogu ulaziti  u prošlost - u mladenačke dane ili rano djetinjstvo, a nekada daleko u prošlost prije ovog života.

Tako jednom zauvijek iscjeljujemo sam uzrok (traumu) i sve negativne učinke koji je taj uzrok stvorio u našem životu.

Timeline healing metoda se ne ograničava samo na prošlost, niti samo na traumatične događaje, koji su nas kasnije ograničavali, već je ovom metodom moguće uspješno djelovati i na budućnost.

Time line healing meotda koristi činjenicu da je ono što zovemo prošlost, sadašnjost i budućnost ustvari jedno i da se događa istovremeno. Međutim, naš doživljaj vremena u trećoj dimenziji sugerira nam da vrijeme teče i da zbog toga postoje prošlost, sadašnjost i budućnost.

Stoga vremenskim iscjeljivanjem možemo prenijeti naše sretne doživljaje nekog trenutka iz prošlost u budućnost i tako lakše manifestirati događaje, situacije i životne okolnosti.

time-travel-cover-3

To je projekcija sretnih osjećaja na neki planirani događaj ili stanje u budućnost, a što nam pomaže da lakše ostvarimo željeni cilj i privućemo povoljne okolnosti, koje će nam pomoći u ostvarivanju tog cilja u budućnosti